Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co pickowac vs Braum

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio coraz czesciej spotykam przeciwko sobie Brauma na bocie. Gram adc i nigdy nwm co na niego picknac... Majac tanky supp... Bralem luciana tez ciezko tak samo nwm jinx

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie ma jakiegoś picku, który jakoś jest mega dobry przeciwko Braumowi, bo jego tarcza kontruje ogólnie auto attacki. Czymkolwiek zagrasz to musisz uważać na jego wbity. Jakimś tam wyjściem jest Morgana na supporcie.

Opublikowano

ogarnięty ezreal da radę, z E mozesz przelecieć do ADC przez jego tarczę no i również uciekać z E, ale pamiętaj, że tarcza może Ci zablokować skille ( również R ;p )
Tristana dzięki skokowi, tak samo jak ezreal, lucian coś tam dzięki dashowi
ogółem nigdy nie bierz Dravena, jinx itp. Postacie bez escape, raz trafi Cię z Q i jesteś martwy bo enemy po prostu w ciebie wlecą i cię zgwałcą.
ps. w sumie dobre pytanie, wiele razy wygrałem na brauma, ale żaden kontrujący Adc mi do głowy nie przychodzi, tylko to co powinno sobie w miarę poradzić ^^ 

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ciężko ogółem pokonać brauma.

Stun po wystackowaniu pasywki i tarcza - trudno skontrować.

Najlepszym wyjściem w sumie będzie morgana - barierą ochronić cię może od jego Q, oraz go zablokować :p

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...